Referenties

 

Schoonmaak Secure laat graag haar klanten zelf vertellen waarom zij voor ons hebben gekozen. Vanuit onze visie dat Schoonmaken maatwerk en mensenwerk is,kunnen wij u op aanvraag een lijst met onze klanten en eventuele contactpersonen toesturen. Bel ze gerust om te vragen hoe wij voor onze klanten onze schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Onze klanten zijn onze referenties, ambassadeurs van het door ons geleverde werk.Wij werken met korte communicatielijnen en duidelijke afspraken. Doen wat er is afgesproken, elke dag weer en al jarenlang.

Onze klanten :

HSO in Veenendaal ,Volito in Veenendaal, Bouwbedrijf Hertzinger in Leusden, Camping de Krakeling in Zeist , Theehuis Mon Chouette in Leusden, huisartsen praktijk Sante in Leusden, en ook nog verschillende particuliere klanten.

 

 

hso_veenendaalHSO is een succesvol internationaal ICT-bedrijf dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een organisatie met 300 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor staat in Veenendaal. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, CRM, Sharepoint en BI-oplossingen.

 

Hertzinger

 

Bouwbedrijf Hertzinger is een betrouwbare en flexibele aannemer die graag met u meedenkt. U kunt bij ons altijd vrijblijvend rekenen op eerlijke adviezen, transparante prijsvorming, duidelijke afspraken en goede service en nazorg. Wij zijn specialist in particuliere verbouwingen, maar ook veel zakelijke opdrachtgevers vertrouwen op onze deskundigheid. We hebben ruime ervaring in het bouwen, verbouwen en onderhouden van woningen, onderwijs- en zorginstellingen, verenigingen en bedrijfsgebouwen. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van één deur, maar ook voor grote bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand.

 

dekrakelingIn een prachtig bosrijk gebied vlakbij Zeist op de Utrechtse Heuvelrug ligt ons recreatiepark met een lange gastvrije traditie waar nog rust, ruimte en gezelligheid te vinden is. Een ideale familiecamping met mooie jaar-, seizoen, en toeristische plaatsen met faciliteiten die u van een 4 sterrenpark mag verwachten.

 

3__SBO_De_Vogelhorst,_te_Barneveld_260_100_80 De Vogelhorst is een Protestants-Christelijke school. We zien de school als een leefgemeenschap van leerlingen, ouders, leerkrachten, directie en bestuur, waarin de Bijbel het uitgangspunt is van ons handelen. Ieder mens, elk kind is uniek en heeft voor God onvervangbare waarde. In het leven van ieder mens staan drie relaties centraal:

1. relatie tot God

2. relatie tot de medemens

3. relatie tot Gods schepping

Onze levensbeschouwelijke identiteit is sterk verweven met onze pedagogische identiteit. We geven onze identiteit concreet vorm door o.a. vieringen, dag- en weekopeningen en dag- en maandsluitingen, Leefstijl, Weerbaarheidstraining en de methode Kind op Maandag.

Dit fundament werkt door tot in het omgaan met elkaar, de lessen, de missie en de visie, tot het zijn.

De identiteit is het fundament dat ook doorwerkt in de visie en missie van De Vogelhorst. De koers die de organisatie en het beleid moet gaan varen, maar zeker ook de koers die het handelen in de klas en de omgang met de leerlingen richting geeft. De missie en de visie geven daarbij een beeld over het handelen, maar zeker ook over wie wij zijn. En in dat zijn ligt nog een dieper fundament en dat is de identiteit van de school.
hillstar-BI4DynamicsDe naam van ons bedrijf is ontleend aan een kolibrie-soort. De Hillstar is overal snel aanwezig door in een omvangrijke omgeving de focus direct goed te leggen.

Ons doel is uw (big) data te transformeren naar bruikbare informatie. Samenwerken met ons betekent samen projecten uitvoeren en samen kennis delen. Daarin ligt onze kracht en uw voordeel.

 

 

monchouette_logo

 

 

Wij zijn te vinden aan de rand van Leusden in de landelijke omgeving van de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en Grebbenlinie. Met het prachtige uitzicht op het Valleikanaal kunt u genieten van heerlijke (warme) dranken met huisgemaakt gebak of ander lekkers. Heeft u na uw wandel of fietstocht trek gekregen, dan bieden wij u de mogelijkheid die te stillen met een lekkere lunch. Ook onze uitgebreide high-tea of een door ons verzorgd (h)eerlijk diner behoren tot de mogelijkheden. Verder verzorgen wij diverse originele workshops, is onze locatie het ideale decor voor uw feest, vergadering of bruiloft en verhuren wij 2 fraaie vakantiewoningen.

 

Volito

Volito is gespecialiseerd in het leveren van flexibele, diervriendelijke huisvestingssystemen voor pluimvee en slimme, innovatieve oplossingen voor de productie van consumptie-eieren, broedeieren en opfokhennen.  Volito producten onderscheiden zich door hun eenvoud en kwaliteit. De gebruiksvriendelijke systemen zijn zo ontworpen dat ze een uitstekend overzicht en goede controlemogelijkheden bieden. Kenmerkend aan de Volito volièresystemen is de zeer open structuur met verschillende etages. De hennen vertonen hierdoor natuurlijk gedrag doordat ze van etage naar etage kunnen springen. Het natuurlijke gedrag resulteert in gezonde dieren en uitstekende resultaten.

 

sante

U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden, etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht voor meer informatie.

Schrijf iets in het gastenboek